Basınevler lavabo açma

Ankara Tıkalı Lavaboları Açmak İçin

Aniden tıkanan lavabo borularında pratik çözümler sunan firmamız kırma yapmadan robotla lavabo tıkanıklığı açma hizmeti vermektedir. Tıkanan borular suyu geri tepme yaparak evin içerisine vermeye başlar. Su taşmasını engellemek için acil olarak kullanılan giderlerin hepsinin vanasını kapatarak kullanımı engellemeniz gerekir. Genelde katı atıkların lavabonun giderinde eğimsiz bir bölgede birikerek kötü kokuya ve tıkanmaya sebep olur. Çok fazla yağlanma yapmış atık su giderinde tıkanıklık açma işlemi kısa sürede tekrar tıkanmaya sebep olur.

http

Ankara Tıkalı Lavabo Borusu Açan Firma

balgat kanalizasyon açanlar

Eski binaların tesisat yüzeyleri kullanıldıkça yoğun kireç tabakasına maruz kalırlar. Biriken pislikler ileriye doğru gidemediği için pis suyu geri vermeye başlar. Bu olaya sebep bir başka özellik çamaşır makinelerinden çıkan tüy yumakları boruya yapışıp suyun gidişatını engeller. Borularda tıkanma başladıktan sonra öyle bir zaman gelir ki artık lavabo açıcılarda bir işe yaramaz. Zamanında bakımı yapılmayan pis su borularında bu tarz problemlerin görülmesi normaldir. Mutfak lavabolarında bu sebep değişkenlik gösterebilir.

 

Evyenin sifonun ve bulaşık makinesinin gideri normal olarak aynı boruya bağlantı yapıldığı için yağlanma kısa sürede ortaya çıkar. Çok kirli yemek tabaklarından çıkan yağlar mutfak giderinde ileri gidemediği için borunun dibine çökerek tıkanıklık oluşur. El yıkama lavabolarında tıkanmayı artıran sebepler tıraş olurken kıl yumakları sifon temizliği yapılmadığı için sürekli gidere gönderilir. Şehir hayatının getirdiği zorluklar arasında en önemlisi zamandır. Vakitsizlikten Ankara’da kimse lavabonun altında yer alan sifonların temizlik çalışmasına önem veremiyor. Bu yüzden lavabolarda koku problemi sık rastlanır hale geldi. Yeni çıkan körüklü lavabo sifon bağlantıları daha basit işçilik gerektirdiği için her yerde rastladığımız bir malzeme haline geldi. Banyonun lavabosunda yaşanan tıkanma duşun gideriyle birleştiği için yaşanan geri taşmalar iki bağlantıyı da etkiler. Lavabodan dökülen su duşun giderinden geri vermeye başladığında deliği tıkasanız da banyonun ortasından bulunan yer süzgecinden geri taşacaktır