Görüntü

Kanal Açma A.Ş. TEMİZLİĞİ tesisatın sorunsuz işlemesi Açısından Yılın belli zaman aralıklarıyla Yapılması Gereken Bir işlemdir. Yapılarda OLUŞAN beton Ettik alçı kalıntıları zamanla taşlaşabilir Eklendi Eklendi bunun sularınızdaki yanında kireçler birikip tıkanıklık oluşturabilir Ettik.

Bununla Birlikte çamur, yağ, pislik birikintileri de kanalların tıkanmasında Büyük yere sahiptir. Bunlar Kanalı tıkayarak sızıntıya neden olmaktadır. Kanal tıkanıklığı aksatılmadan çözülmesi Gereken ciddi Bir problemdir.

Kanal su A.Ş. DEPOLARI, tıkanıklığa neden Olan yağ tutucuları temizliginde mazgallarda biriken Diğer kalıntıların yerinin noktasal Olarak belirlenmesi Gerekmektedir. Bu tıkanıklığın giderilmesinde yapıya Hasar verilmeden Yapılması Için uzman kisiler Tarafından profesyonel makinelerle yapılmalıdır. Kanal temizliğinin ilk Aşamasında kamerayla görüntüleyip noktasal Tespit yapıldıktan Sonra profesyonel Bir kisi Tarafından Kullanılan makine Yardımı ile kanal açılmakta atıklar parçalanarak yok edilmektedir Ettik.

Görüntü